The Foresthouse, veel meer dan een webshop

Graag stel ik me even aan u voor. Ik ben een dynamische veertiger, gelukkig getrouwd en moeder  van 2 fantastische tieners. Sinds jaar en dag gepassioneerd door interieur en natuur en reeds 20 jaar professioneel actief in de interieurwereld.

Vijf jaar geleden zijn we gestart met de renovatie van een landhuis te Bottelare. Het heeft ons bloed zweet en tranen gekost maar ‘in alle bescheidenheid’ zijn we er in geslaagd om het pand in zijn oude glorie te herstellen. Het is een fantastische locatie aan de rand van het Gentbos.

Het was voor ons dan ook een evidentie om van deze unieke omgeving een plek te maken om mensen te ontvangen en te laten genieten van al wat mooi is!

En zo ontstond ‘The Foresthouse’. Naast interieuradvies, dat ik al jaren verleen, bied ik nu ook een zorgvuldig samengestelde collectie van meubelen, accessoires en lifestyle producten aan die zowel online als in de showroom te bezichtigen is.

Mijn stokpaardje is persoonlijke aanpak! In een wereld waar alles snel gaat, waar alles meer en meer uniform wordt, vind ik het juist heel belangrijk om iedere klant persoonlijk te begeleiden.

Ieder interieuradvies is een uniek project en volledig op maat van de wensen van de klant. Dit kan gaan van een kleuradvies voor een bepaalde ruimte tot het uitwerken van een volledige make over.

Maar ook voor aankopen in de webshop of showroom  vind ik het heel belangrijk om diezelfde persoonlijke aanpak te garanderen. Ik sta dan ook altijd klaar om bijkomende inlichtingen te verlenen.

Ik zou zeggen, geniet van de al het moois op de website. Heb je zin om de showroom  te bezoeken, altijd geheel vrijblijvend welkom! Geef wel eerst een seintje vooraf om zeker te zijn dat ik aanwezig ben.

Ik zie er heel erg naar uit om je binnenkort online of in Bottelare te ontmoeten.

Bente